31 Ocak 2012 Salı

Beni Böyle Sev Seveceksen (IV)

Kill Nuri: “İntikam Soğuk Yenirse Lezzetli Bir Aştır”

İlhan Perisi’nin söyledikleri aklıma yatmıştı aslında. Esengül, beni tamamen parasal sebebler yüzünden terk etti ya! Ya da ben öyle zannediyorum, bu konuyu tam olarak anlamış değilim. Neyse, benimde intikamım geldi işte! Popstar olayı benim bu intikam projemin ilk ayağı olacak. O yüzden, acil Hido’yu bulmam lazım, katılım formu ondaydı.

Ferdi: Hido, sen formu attın mı kardeş?
Hidayet: Ne formu abi?
Ferdi: Popstar formu. Attın mı onu yoksa?
Hidayet: Yok abi atmadım, yoksa katılıyor muyuz?
Ferdi: Giriyoruz Hidom, Ferdi Abin bundan sonra hayatını intikama adadı.
Hidayet: İşte bu abi!
Ferdi: Ferdi Abin, bundan sonra para için o güzel kadife sesini satacak anladın mı? Bugüne kadar hep iyi adamdım, bundan sonra şerefsizin önde gideni olacağım.
Hidayet: Yapma abi, o kadar da değil! Sana yakışmaz, öyle şerefsiz olmak.
Ferdi: Hidom, batsın bu dünya, bitsin bu rüya, kula kulluk edene, yazıklar olsun.
Hidayet: Haklısın be abi!

Hidayet’e söylediklerimde çok samimiydim. Evet, bugüne kadar hep iyi adam oldum, kötülerin düşmanı, iyilerin dostu Ferdi Orhan’dım ama bundan sonra ise intikam yemini etmiş bir Ferdi Orhan’ım. İntikamımı alınca tekrardan özlenen ve sevilen Ferdi olabilirim tabi. Buradan size söz veriyorum, sevgili okuyucular.

Nuri Bazman’dan Son Olaylara Yönelik Açıklama

Bugüne kadar hep Ferdi konuştu, biraz da benim konuşma hakkım yok mu? Elbette var. Ben Nuri Bazman. Bu satırlara kadar hep kötü adam olarak lanse edildim, alakası yok. Hem zenginim diye sevme hakkım yok mu? Esengül, kız kardeşime ders vermeye başladığı ilk günden itibaren, ona gönlümü kaptırdım. Öyle güzel ders anlatıyordu ki, hele o ünsüz benzeşmesini anlatması, Sahra’da aniden yağmaya başlayan bir yağmur etkisi yapıyordu yüreğimde. Okulda anlamakta güçlük çktğm “Fıstıkçı Şahap”ı bile onun sayesinde yıllar sonra öğrendim. Kbl edyrm, onu tavlamak için para teklfı etmem brz ethık dısıydı. Ama ben de bndan bska bir yol bilmiyom.. We size buradan söz veriyorum Esengül’ü dünyanın en mutlu kadını yapıcam ve bana kalırsa o da beni dünyanın en mutlu erkegi yapacak. O, bana yerli yersi çamur atan Ferdi Orhan’da avucunu yalar. Bu yazı da sana kapak olsun.

Olaylara El Koyuyorum

Benim kişilik haklarıma saygısızılıkta bulunan, bu Nuri Bazman adlı kişiyi ciddiye almıyorum, sevgili okuyucu. Aramıza, böyle kişiliksiz adamlar hiçbir zaman giremez. Ayrıca, Esengül bana âşık bana! Buna inanıyorum. Son olarak Nuri denilen adam, internet Türkçesi ile bana tekzipte bulunmasın, ağzını yüzünü kırarım onun…

Eve geldiğimde, çok mutsuzdum. Bugün günlerden pazardı ve biz Esengül ile pazar günleri hep dışarıda dolaşır, beraber kahvaltı yapardık. Bu ruh halimle, hemen yaktım bir sigara. Bilgisayardan “Sensiz Olmaz” parçasının Müslüm Gürses versiyonunu açtım. Damara pompalamaya başladım acıyı, kederi. Aldım elime sazımı, tam sazımı çalacakken, İlhan Perisi arkamdan belirdi.

İlhan: Şimdi, sol ile başlıyoruz, en son la minörde bitereceğiz.
Ferdi: Ya güzel abim, sen niye böyle pat diye çıkıyorsun? Hem ben bilmem nota falan.
İlhan: Öğreneceksin, bak bu şarkının adı ne olsun biliyor musun?
Ferdi: Ne olacak?
İlhan: “Mutluluk En Çok Benim Hakkım”
Ferdi: Vay, süpermiş! E hadi hemen bitirelim şarkıyı.
İlhan: Dur bakalım, hemen öyle acele etme. Bugün A yüzünü bitiriz, yarın B yüzünü.
Ferdi: Ya abi, a yüzü-b yüzü mü kaldı, Allah aşkına? Millet bunu çatır çatır netten inderecek.
İlhan: Ağız alışkanlığı evlat. Ama “Mutluluk En Çok Benim Hakkım”ı bitirelim, çünkü yarışmaya bu parça ile katılacaz.
Ferdi: Eyvallah.

O gün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalıştık ve yakın zamanda Türkiye’nin en popüler parçalarından olacak olan, “Mutluluk En Çok Benim Hakkım” adlı parçayı bitirdik.  İlhan Perisi’ne şarkı bitiminde yemeğe kalmasını, olmadı bir bira içmesini teklif ettim; fakat o varoluşsal olarak gıda ve sıvı tüketemediğini söyledi. Sonra ben, hepinizin aklına geldiği gibi hemen Hido’yu aradım ve şarkıyı dinlettim ona telefonda. Hido bana parçanın çok iyi olduğunu, bu parça ile yarışmayı kazanacaklarını söyledi. Ben, bu iddialı yorum karşısında bir başka yorum yapmadım.  Aklımda o anda sadece Esengül vardı, acaba ne yapıyordu şimdi? O büyük, kocaman villada mutlu muydu? Zenginlik hiç Esengülüm’e uygun bir şey değildi. Biz fakir olmak için yaratılmıştık, beceremeyiz zenginliği, sevgili okuyucu. Neyse benim yarışmaya hazırlanmam lazım.

Üç Gün Sonra

Can yoldaşım, Hido ile beraber yarışmanın yapılacağı otele gittik. Mahşer kalabalığı vardı resmen, her telden adam orada jüriyi etkilemeye çalışıp Türkiye’nin yeni gözdesi olmak için çalışacaklardı. O sırada, İlhan Perisi yanıma geldi.

İlhan: Umarım, heyecanlı değilsindir.
Ferdi: Abi, ne işin var burada?
İlhan: Orhan Gencebay’a parçayı dinlettim az önce, çok beğendi. Patlar bu şarkı dedi.
Ferdi: Nasıl abi? Şike mi yaptık şimdi?
İlhan: Hayır, ne şikesi? Orhan Abi’yi çok eski tanırım. Rica ettim dinledi, çok beğendi. Büyük ihtimalle de yarışmayı biz kazandık.
Ferdi: Abi, sen Orhan Gencebay’ı nereden tanıyorsun? Neler dönüyor burada?
İlhan: Sen, her şeyi kurcalama. Bak, seni çağırıyorlar.

İlhan Perisi, yine bir anda ortalıktan kayboldu. Hido’dan helallik aldım, girdim içeri. Jüride; Orhan Gencebay, Dilberay, Hülya Avşar ve Acun vardı. “Mutluluk En Çok Benim Hakkımı” patlatıverdim.

Hülya Avşar: Ben, çok etkilenmedim açıkçası. Yani daha iyi olabilirdi, bir şeyler eksikti sanki.
Acun: Hala bu tip şarkılarla bir yere gelmek istemek manasız. Yeni bir şeyler söylemek lazımdı, ama bir şans daha tanımak lazım. Ben evet diyorum.
Orhan Gencebay: Evet, ben çok beğendim. Ben yürekten eve diyorum.
Dilberay: Ben de evet diyorum. Harika olmuş, yüreğine sağlık kardeşim.

İnanamıyordum, ilk ön elemeyi geçmiştim. İlhan Perisi’nin dedikleri çıkıyordu, ama aklıma bir şey takılmıştı. İlhan Perisi gerçekten şike mi yapmıştı? Böyle bir şey varsa hemen yarışmadan çekilmek icap eder.  Ön elemeden sonra, yarışma faslına geçilmişti, ben her hafta kendimi de aşarak inanılmaz bir performans sergiliyordum. Türkiye genelinde mesajların hepsini topluyordum. Her haftanın gönüllerinin de birincisi ben oluyordum. Bu inanılmaz bir istatistikti. Dolmuşa çıktığım zaman, benim dolmuşum tıklım tıklım olmaya başlamıştı. Sadece beni görmek için rastgele dolmuşa binenler bile çıkıyordu. Gazeteler, “Dolmuşçuluktan Türkiye yıldızlığına” gibi haberler yapmaya başlamışlardı. İlhan Perisi ve Hido ise bu arada sosyal medyanın da gücünün kullanarak benim videolarımı, fotoğraflarımı ve her şeyimi paylaşıyorlardı. Artık paylaşıma açılmıştım, internette saniyede bin tık alıyordum. Bundan tam altı ay sonra, ilk albümümü bitirmek için stüdyoya girdik. İlhan Perisi ile bir haftada aranjmanını vs. bitirdiğimiz “Mutluluk En Çok Benim Hakkım” isimli albümün parça listesi şöyle olmuştu;

  1. Kırık Bir Aşk Hikâyesi/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (04.12)
  2. Seni Sevdim Be Allahsız/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (03.13)
  3. Yalan Oldun/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (03.45) 
  4. Hidayet’e Erdim/Söz-Müzik: Hidayet Dostane (12.10) 
  5. Beni Böyle Sev Seveceksen (Dj Akman Remix)/Söz-Müzik: Orhan Gencebay (04.12) 
  6. Allah Belanı Versin (İsmail Yk Remix)/Söz-Müzik: İsmail Yk (05.15) 
  7. Mutluluk En Çok Benim Hakkım/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (03.12) 
  8. Hey Hey Taksi (DJ Sertan Remix )/Söz-Müzik: Emrah (03.15) 
  9. Bir Tek Yüreğimden Atamadım Seni/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (05.00) 
  10. Fukara Sevgisi/Söz-Müzik: Ferdi Orhan (04.00)

Bu albümle, öldü denilen müzik piyasasını sarsmıştım. Albümüm milyonluk satış rakımına ulaşmıştı. Bir anda Türkiye’nin en sevilen şarkıcı olmuştum.

Bu Âlemde Yeni Kral Ferdi Orhan

Açıkçası, bundan birkaç ay öncesinde, bu kadar ünlü olabileceğimi hiç tahmin etmiyordum. Ama şunu söylemem gerekiyor, eğer ben Esengül ile ayrılmış olmasam, belki de bu işlere hiç bulaşmayacaktım. İçimdeki intikam duygusu beni gaza getirdi. Birazdan ilk büyük stadyum konserimi vereceğim. Hido’nun söylediğine göre kafadan 20 bin kişi varmış dışarıda. Sizin kulağınıza da geldi mi? Hepsi bir ağızdan Ferdi Orhan diye bağırıyorlar. İntikam projesinin ilk ayağını bitirdik, şimdi sıra ikinci ayakta. Esengül ve Nuri Bazman ile hesaplaşacağız.

Ferdi Orhan Röportajı

Şov programı, dev konserler, dizi-filmler, birkaç yıl önce hayal bile edemeyeceğim bir yerdeyim bugün. Aşağıda bir kısım medyaya verdiğim röportaj var.

Gazeteci: Öncelikle bize bu yoğun iş temponuzda zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.
Ferdi: Estağfurullah!
Gazeteci: Kamuoyunda son zamanlarda, Eurovison’a sizin gitmeniz yönünde yoğun ısrarlar var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ferdi: Valla ülkemizi temsil etmekten kaçınmayız. Halkımız ve yüce devletimiz de uygun gördükten sonra, neden olmasın?
Gazeteci: Sizin en sevdiğiniz Eurovison parçası nedir?
Ferdi: Çetin Alp’ten “Opera”
Gazeteci: Şu sıralar yeni projeler var mı?
Ferdi: Yakın zamanda Sinan Çetin ile bir film projemiz var. “Fakirler de Sever “ ismi, o çekilecek. Onun dışında senfonik Ferdi Orhan projemiz var, Fazıl Say ile görüşmeye çalışıyoruz. Fakat telefonlara çıkmıyor, galiba yurtdışındaymış. Sonra Mahsun Kırmızıgül’ün yazacağı, yöneteceği, müziklerini yapacağı aynı zamanda oynayacağı bir dizi işi var. Yoğunuz, yani anlayacağınız.
Gazeteci: Biraz da magazin sorusu soralım. Hayatınızda biri var mı?
Ferdi: Hayır, yok.
Gazeteci: Peki şu sıralar, magazin basınında konuşulan bir konu var. Nuri Bazman’ın nişanlısı Esengül Hanım, sizin eski nişanlınızmış, doğru mu?
Ferdi: Biz nişanlı değildik, arkadaştık öyle bir şey yok!
Gazeteci: Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz, Ferdi Bey.
Ferdi: Ben teşekkür ederim.

-Dördüncü bölüm sonu-

Can Öktemer

Hiç yorum yok: